Det gamle tyske bilmærke Borgward er genopstået påny

Top 5 nye Borgward bilmærker

Kender du mærket Borgward? Hvis ikke, så er det ikke så mærkeligt. Hvorfor kan du se herunder, hvor vi tager et kig på bilmærkets historie og hvilke biler de har på markedet nu. 

Firmaets historie

Borgward var et vesttysk bilmærke, og firmaets fabrik blev grundlagt af Carl F.W. Borgward i 1921. Mærket producerede biler i middelklassen, der konkurrerede med det velkendte navn Audi. 

I 1961 lukkede fabrikken, og mærket ophørte med at producere biler. Lige indtil 2015 hvor stifterens barnebarn begyndte at lede efter investorer i Kina, hvilket lykkedes. 

De producerer nu primært SUV’er på fabrikken i Beijing, men de har også et par koncepttbiler der viser de innovative planer for mærket. 

Hvis du kan lide biler, kan du spille adskillige online spillemaskiner med biler som tema. 

Nye biler

Herunder kan se de modeller som Borgward producerer nu. 

Borgward Isabella

Borgwards originale Isabella var en bestseller i 50’erne, og nu har Borgward besluttet sig for at generobre den status, og har bragt top designeren Anders Warming ind for at overse designet af concept bilen. 

Denne model er indtil videre kun brugt som showcase. Den blev afsløret i Frankfurt og var en af de mest futuristiske biler. 

Den henter inspiration fra den originale Isabella TS Coupe, men er nu alligevel tilpasset nutiden og er derfor også en elbil. Den følger konceptet ‘Impression of Flow’, hvilket kommer til at præge alle Borgwards fremtidige biler. 

Borgward BX7 TS

Den nye BX7 TS er elegant, sporty og sofistikeret. Modellen har 5 sæder og er på størrelse med BMW X3 og Audi Q5. Den er udstyret med park assist, cruise control og backup camera. 

Modellen er drevet af en 2.0T high performance turbomotor, som får bilen fra 0-100 km/t på 9 sekunder. 

Den flotte SUV er kendetegnet ved sofistikeret elegance, sporty dynamik og nærvær. 

Borgward BX7 100 years

Borgwards BX7 100 Years er en 5-sæders model med en 2.0TGDI motor. Transmissionen i denne bil har 9 modes, nemlig Convenience mode: Auto, Cruise, Uphill, Downhill, Driving Fun mode: Manual, sport og Sophisticated Science mode: Plateau, ECO, High-temperature mode. 

Borgward BX7

Denne model hører til mellemstore modeller af SUV’er. Den er kendetegnet ved innovativ teknologi, dynamisk atletisk design og komfort. 

Foran ses den unikke OCTAGON grille, og bagagerummet er elektronisk styret. Man kan vælge 5, 6 eller 7 sæder i denne model og den har en topfart på 206 km/t.

Borgward BX5

Borgward BX5 modellen er en mere kompakt SUV med en sporty æstetik og et ungt design. Den er versatil, rummelig og komfortabel men dyrker dog alligevel off road egenskaber.  

En stærk karakter, dynamisk elegance og sportsligt design kendetegner BX5 modellen.